Menu Close

Redmi Note 6 Pro INDIA Review-Full Details

  • Redmi Note 6 Pro has a Global release in two months.
  • Now this Redmi Note 6 Pro was launched in INDIA.
  • This Redmi Note 6 Pro is an upgraded form of the Redmi Note 5.

HOW MANY THINGS ARE INSIDE THE REDMI NOTE 6 PRO BOX

    1. Redmi Note 6 Pro Mobile.
    2. Sim Ejector.
    3. User Manual.
    4. Micro USB Cable (DATA CABLE).
    5. Free TPU Case-Mobile Back Cover.
    6. Charger Adapter.

REDMI NOTE 6 PROPOSITIONS

  • Right Side-Power button, Volume up and down button.
  • Top Side-3.5mm Audio Jack, Mic, IR Blaster.
  • Left Side-Sim-card Slots (2 Slots).Using Hybrid in one Slot.
  • Bottom Side-Speaker, Micro USB port, Primary Microphone.
  • Back Side-Two cameras(12+5MP), LED Flash, Fingerprint.
  • Front Side-Notch Design, Sensors, Two Cameras(20+2MP), Ear Piece.

REDMI NOTE 6 PRO SPECIFICATIONS

GENERAL(1)

Form Factor-Touch Screen

Battery-4000 mAh

Removable Battery-No

Fast Charging-Quick Charge 3.0

Colors-Black, Blue, Rose Gold

SAR Value-1.05

DISPLAY(2)

Screen Size-6.25 Inch With Notch Design

Resolution-1080*2280 Pixels

Aspect Ratio-19:9

HARDWARE(3)

Processor-Octa-Core Qualcomm Snapdragon 636

RAM-4GB/6GB

Internal Storage-64GB

Expandable Storage-Yes

Dedicated Micro SD Slots-No

CAMERA(4)

Front Camera-20 and 2 Megapixel

Back Camera-12 and 5 Megapixel

Auto Focus-Yes

LED Flash-Yes

SOFTWARE(5)

OS-Android 8.1

Skin-MIUI 10

CONNECTIVITY(6)

Wi-Fi-Yes

Bluetooth-Yes

NFC-No

Micro USB-Yes

REDMI NOTE 6 PRO-QUESTION AND ANSWER

    1. Is This Phone Support With JIO Sim? If This Phone has 4G/LTE? ANS:Yes…This Phone Support With JIO Sim and also This Phone Has 4G/LTE.
    2. Can We See VR Videos In This Phone? ANS:Yes..We can see VR Videos in this Phone.
    3. Is This Phone has separate Slots to use Memory Card? ANS:No..Separate Slot is not give.we can use one sim and one memory card.
    4. What is the quality of Redmi note 6 pro Camera? ANS:This phone has the best camera quality then Redmi Note 5 Pro.
    5. What is the Cost Of Redmi Note 6 PRO? ANS:(i) 4GB RAM-RS 13999-215$. (ii) 6GB RAM-RS 15999-240$. One Day Offers(November 23rd) Discount Rs 1000/-
    6. Is this Phone has the Facility of Wireless Charging? ANS:No..We can’t Use Wireless Charge.
    7. Can we Remove Battery? ANS:No..We can’t Remove Battery.
    8. What about the touching feel of this phone? ANS:Very Simple and Smooth.
    9. How is the Body Structure of this phone? ANS:Mobile has a metal body.

BUY REDMI NOTE 6 PRO 


AMAZON:Click Here

 

Related Posts

3 Comments

  1. solar panels port st lucie

    Hi there! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

Leave a Reply

Your email address will not be published.